A Nemzeti Ifjúsági Tanács munkatársai

Home / A Nemzeti Ifjúsági Tanács munkatársai
Vértes Sára

Vértes Sára

SPM Projektvezető
BEMUTATKOZÁS

Vértes Sára vagyok, jelenleg nemzetközi tanulmányokat hallgatok a Corvinus Egyetemen. A felsőoktatás résztvevőjeként felfedeztem, hogy rengeteg szakmai fejlődésre, véleménynyilvánításra buzdító szervezet és ösztöndíj felfedezetlenül marad a fiatalok körében.
Úgy éreztem, ennek változnia kell, és én is aktívan tenni szeretnék azért, hogy az ifjúság megismerje a meglévő lehetőségeit, sőt, konstruktív párbeszéd által újak létrehozásához is hozzájáruljon. Ennek érdekében még ELTE-sként a hallgatói érdekképviselet tagja lettem, ahol 2015 és 2017 között hallgatótársaim útját egyengethettem az európai mobilitások, külföldi tapasztalatszerzés terén.

2018 februárja óta pedig az a megtiszteltetés ér, hogy a NIT által immár országos szinten is szerepet vállalhatok a generációm érdekeinek érvényesítésében. A Strukturált Párbeszéd projekt keretében célom minél többféle gondolkodású és hátterű magyar fiatal látásmódját megismerni és közvetíteni a döntéshozók felé, hogy ezek is építőkövei lehessenek az Európai Unió egységes Ifjúsági Stratégiájának.

KAPCSOLAT
sara.vertes@ifjusagitanacs.hu
Szabó Bálint

Szabó Bálint

kommunikáció
BEMUTATKOZÁS
KAPCSOLAT
balint.szabo@ifjusagitanacs.hu
Horváth Alíz

Horváth Alíz

titkár
BEMUTATKOZÁS
Horváth Aliz vagyok, 2014 óta foglalkozom esélyteremtéssel, ifjúsági érdekképviselettel és a civil szektorral. Mielőtt a NIT Titkára lettem, az Új Nemzedék Kecskeméti Közösségi Terét vezettem, valamint a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat mentoraként tevékenykedtem. A munkám mellett több cilvil szervezetben és múzeumban önkénteskedek, többek közt Kecskeméten és Budapest környékén. 
KAPCSOLAT
titkar@ifjusagitanacs.hu