Titkárság

Projektasszisztens

Laukó Zsófia vagyok, és 13 éves koromban kerültem kapcsolatba az érdekképviseleti tevékenységekkel, melyek azóta is fontos részt töltenek ki az életemben. Munkatapasztalataim széles körűek, mégis úgy érzem, hogy a leginkább ifjúsági területen tudom a legmagasabb színvonalon kamatoztatni a megszerzett tudásomat. Ezért is örülök, hogy a Nemzeti Ifjúsági Tanács titkárságán tölthetek be projektasszisztensi pozíciót és igyekszem a lehető legtöbbet tenni a szervezet hatékony és színvonalas működéséért.

Írj nekem: titkar@ifjusagitanacs.hu


  

Szakmai Koordinátor

Szalai Zita vagyok, és nagy örömömre szolgál, hogy ez alkalommal mint a Nemzeti Ifjúsági Tanács Szakmai Koordinátora mutatkozhatok be Nektek.

2005 óta végzek aktív önkéntes munkát, mint a Magyar Cserkészlány Szövetség vezetőségi tagja, jelenleg a Tudatos Ifjúságért Alapítvány Szakmai Igazgatójaként is tevékenykedem. Az évek során lehetőségem volt rengeteget tanulni magamról, a fiatalok helyzetéről és a világról. Önkéntes munkám azt a célt szolgálja, hogy a fiatalokat minél nagyobb arányban tudjuk bevonni közösségépítő programokba, nemzetközi együttműködésekbe és önkéntességen alapuló projektekbe. Ifjúsági munka iránti szenvedélyem és elkötelezettségem az évek során túlnőtt az önkéntesség keretein, így immár 5 éve  foglalkozom ifjúsági projektek szervezésével és vezetésével, valamint nemzetközi szinten tevékenykedem mint képző és facilitátor.

A Nemzeti Ifjúsági Tanács munkatársaként is ezekért a célkitűzésekért dolgozom és legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy egy olyan stratégiát dolgozzunk ki és alkalmazzunk, mely a Nemzeti Ifjúsági Tanács és a fiatalok, tagszervezetek és döntéshozók közötti átlátható és nyitott információáramlás megkönnyítésére szolgál, és a tagszervezeteink érdekeit szolgálja. 

Írj Nekem: zita.szalai@ifjusagitanacs.hu


 

Kommunikációs Koordinátor

Havasi Benigna vagyok, az ELTE Társadalomtudományi Karán végeztem nemzetközi tanulmányok szakon, valamint az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán politológia szakon. Jelenleg ugyanitt folytatom politikatudományi mesterszakos tanulmányaimat. A NIT-nél a kommunikációs munkák ellátásában veszek részt.

Már egyetemi éveim kezdete óta érdekel a kommunikáció és a PR, több kutatásomat is a politikai kommunikáció témájában folytattam, jelenleg az MTA diszkurzív kommunikációs műhelyének tagja vagyok. Szakmai tapasztalataimat több korábbi munkahelyemen, egy politikai alapítványnál gyakornokoskodva és a közigazgatásban dolgozva is gyarapíthattam. Szabadidőmben szívesen olvasok, Vonnegut és Márai nagy rajongója vagyok, érdekel a filozófia, a művészfilmek és a kávékultúra. Német nemzetiségiként fontos számomra a magyarországi németek hagyományainak ápolása.

Írj Nekem: benigna.havasi@ifjusagitanacs.hu