Regionális Ifjúsági Találkozók

A Nemzeti Ifjúsági Tanács és a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégió Ifjúsági Szövetségének (DKMT ERISZ) Erasmus+ Program  keretén belül megvalósuló projektje a fiatalok aktív polgári részvételének elősegítését tűzte ki céljául, ezen belül is elsősorban hazai polgári részvételüket ösztönözi.

A projekt célja a fiatalok bevonása az aktív demokráciába, a fenntarthatósághoz szükséges struktúra létrehozása, valamint társadalmi nyilvánosságot biztosítani a fiatalokat érintő problémáknak. Célunk ezen problémák megoldásához közös gondolkodáson alapuló projekttervek kidolgozása és a helyi kezdeményezések fontosságának népszerűsítése.

A Regionális Ifjúsági Találkozók célja, hogy a Szakmai Műhelyek által elkészített anyagokat, irányelveket, felállított célokat a fiatalok monitorozzák, véleményezzék, hogy az irányok és elvek, melyeket megjelöltek a Műhelyek, választ adnak az általuk felvetett problémák kezelésére és azokra megoldást is nyújtanak. Továbbá kiegészítheti azokat olyan szempontokkal, melyek addig kimaradtak a fókuszból, vagy éppen nem kapott elegendő hangsúlyt a szakmai anyagokban.

  1. találkozó:

időpont: 2016. február 17. 

helyszín: Szolnok

 

 

  1. találkozó:

időpont: 2016. február 22-25.

helyszín: Szeged

 

 

  1. találkozó:

időpont: 2016. március 03.

helyszín: Szekszárd

 

 

  1. találkozó:

időpont: 2016. március 7-10.

helyszín: Zalaegerszeg (Zalaszentgrót)

 

  1. találkozó:

időpont: 2016. március 7.

helyszín: Tatabánya

 

 

  1. találkozó:

időpont: 2016. március 23.

helyszín: Salgótarján

 

 

  1. találkozó:

időpont: 2016. március 24.

helyszín: Budapest