Felhívás Tagszervezeti Munkacsoportban való részvételre

FELHÍVÁS

Tagszervezeti Munkacsoportban való részvételre

A Nemzeti Ifjúsági Tanács proaktív, tettre kész tagszervezeti delegáltakat keres Tagszervezeti Munkacsoportban való részvételre


Az elmúlt időszak Tagszervezeti visszajelzései alapján az Elnökség úgy látja, hogy szükséges tovább erősíteni a Tagszervezeti képviselők részvételét a szervezet belső folyamataiban, ezért az Elnökség állandó munkacsoportok felállítására tesz javaslatot. A munkacsoportok feladata lesz, hogy segítsék a mindenkori Elnökség munkáját, az Elnökség által készített javaslatokat és dokumentumokat véleményezzék, továbbá önálló javaslatokat tegyenek a szervezet működését illetően. A munkacsoportok vezetői és egyben felelősei az Elnökségi tagok lesznek, akik összefogják a munkát.

A Munkacsoportok leírása:

 • Stratégiai munkacsoport - elnökségi felelős: Kaszás András
  A munkacsoport a szervezet stratégia működésének előkészítésében segíti az Elnökség munkáját (pl. cselekvési terv felülvizsgálata, tematikus prioritások kialakítása, stb.)
 • Szabályozási munkacsoport - elnökségi felelős: Papp Kristó
  A szervezet jelenleg hatályban lévő Alapszabályának és egyéb szabályzatainak felülvizsgálata, összehangolása, új szabályzatok létrehozásának támogatása és segítése (Tagfelvételi Szabályzat, Etikai Szabályzat és Szervezeti és Működési Szabályzat stb.).
 • Forrásteremtési munkacsoport - elnökségi felelős: Baranyai Marcell
  A szervezet fenntartható és hosszú távú stabil működésének megteremtése, ehhez kapcsolódóan források felkutatása.
 • Kommunikációs munkacsoport - elnökségi felelős: Nedeczky Lilla
  A szervezet külső és belső kommunikációjának segítése, a már létező kommunikációs csatornák felülvizsgálata és javítása, újak létrehozása.
 • Szolgáltatói munkacsoport - elnökségi felelős: Kölkedi KrisztiánA szervezet által a Tagszervezetei számára nyújtható szolgáltatások felülvizsgálata, támogatás, imformációs adatbázis alapjainak letétele (pl. könyvelői, jogi).

A Munkacsoport tagjainak feladatai:

 • 2017. október 25-től, legalább fél éven keresztül, aktív részvétel a Munkacsoport munkájában (kb. havi 8 óra);
 • Szakmai napon való részvétel (2017. december 15.);
 • Részvétel az online szakmai munkában.

Mit ajánlunk:

 • szakmai fejlődési lehetőség;
 • a munkacsoporti tevékenység során felmerülő egyes (pl. utazás) költségek térítése.

Kérjük, hogy a jelentkezéseket az alábbi űrlap kitöltésével jelezzétek. Egy szervezet egy Munkacsoportba egy főt delegálhat, a Munkacsoportok maximális létszáma 8 fő. A delegálás a jelentkezések sorrendjében történik, valamint azon jelentkezéseket részesítjük előnyben, melyek egy Munkacsoportot jelölnek meg.

Jelentkezési határidő: 2017. október 22. 23:59

Kérdéseiddel keress minket bizalommal:

E-mail: titkar@ifjusagitanacs.hu

Telefon: 06 (1) 438 20 50 (munkaidőben)